Star studs

Gillar

Kommentarer

Guest,
Åh det håret <3
vapenbroder.se
Guest,
Alltså, lila hår är såå snyggt!!
rmck.blo.gg
Guest,
Älskar håret och jeansvästen!!^^ Kolla in bloggen...
tillys.bloggplatsen.se
Guest
,
Har du nån gång skapat något som du är riktigt stolt över, lagt ut det på internet och senare sett att nån har kopierat det och gett ut helt fel källa, tex, google eller we<3it? Vill inte klaga för du har en helskön blogg men det är riktigt elakt att använda en så värdelös källa som we<3it till en bild som någon stackare har arbetat hårt för att få till. Du vill väl inte att nån ska ta en bild på dej från google och skriva någon annans namn till den, eller ta en av dina krönikor och säga att google skrev den? Som sagt, jag vill inte vara en bitch, jag blir bara så ledsen då jag själv skapar mycket och jag skulle blir jätte ledsen om nån la upp det som sitt eget eller gav fel källa.
viras
viras,
Förstår vad du menar och har själv varit med om att folk använt mina bilder och tillochmed påstått att de ÄR mig och det är ju inte så kul men det är en risk man tar när man lägger upp en bild på internet.Jag tycker det är bättre att ange we<3it som källa än ingen alls men som sagt, förstår vad du menar :)
nouw.com/viras
LindaLinnros
LindaLinnros,
Guest,
Fantastiskt!? :D OOOJA!!
lorissalovebomb.se
Guest
,
Men Vira, det är ju bara att klicka på bilden så kommer du ofta till källan. från mitt eget perspektiv så skulle jag hellre se "källa:?" istället för fel källa. Att man inte kan hitta källan är en helt annan sak än att ge någon annan creds för det du har skapat. Det känns otroligt fel att rättfärdiga med att princip säga alla andra gör det så det gör det ok genom att säga att det är en risk man tar på internet. Du kan ju vara bättre Din blogg är redan så mycket bättre än många andra bloggar, det här är det ena jag har emot dej, det kan verka litet ja men det stör mej så mycket hur nonchalanta folk kan vara till oss som skapar
viras
viras,
Tyvärr så internet funkar- bilder blir offentliga och kan användas av alla på gott och ont. I princip omöjligt att spåra rätt källa (har faktiskt aldrig kommit rätt genom att klicka på bilden) Jag rättfärdigar ingenting jag VET att det är supertrist att inte få creds men det är ännu tristare om det hindrar folk från att dela med sig av inspiration bara för att de inte vet att det är mina bilder. Kul att du gillar min blogg iallafall :)
nouw.com/viras