Säg nej till skönhetsideal

För ett tag sedan blev jag intervjuad och fotad av Jönköpingsposten. Som vanligt var jag lite för ärlig och när de bad mig beskriva mig själv sa jag "jag är konstig." Bra svar. De skrev inte det i tidningen (kanske tur) men reportaget blev jätte fint! Tyvärr går det inte att läsa tidningen på nätet så ni som inte bor i Jkpg får föreställa er hur jag svarade.Gillar

Kommentarer

Guest
,
Vad kul :)
Guest
,
vira har du köpt dina creepers från en hemsida som heter underground? vet du om det är säkert att beställa därifrån?
viras
viras,
Jag beställde mina från Underground och det gick fint :D men det var ganska länge sedan så kan ju ha ändrats!
nouw.com/viras
Guest,
fast har du inte tänkt på att bantning ibland även är del av en ätstörning? Nu menar jag inget illa mot dig men det känns som halva bloggvärlden tror att det är frivilligt, att man kan sluta när man vill. Kan du inte skriva ett inlägg om det, dina åsikter om hur bantning och ätstörningar hör ihop eller inte hör ihop?
vapenbroder.se
viras
viras,
Du har helt rätt att många lider av ätstörningar därför jag hatar när storbloggar ger bantningstips och håller på då det får ALLA både utan och med ätstörningar att må sämre :(
nouw.com/viras
Guest,
Beaa
Beaa,
Super fin blogg! Vart redigerar du dina bilder när du lägger till text och sånt? och vilket typsnitt (heter det så?) har du på dina rubriker? vet att det inte har något med inlägget att göra men vill bara ha en lika fin blogg som du har :)
nouw.com/beaa
Guest,
evelinekarlsson
evelinekarlsson,
grattis till veckans blogg vira! och jag tycker det är superbra med en sådan artikel, tråkigt att den inte är tillgänglig för alla bara. älskar din blogg oavsett och du har fått mig att våga vara mer som mig själv! utan dig hade jag antagligen fortfarande varit en i mängden. kram på dig, och fortsätt som du gör!
nouw.com/evelinekarlsson
Guest,