Peppar mig själv!

Det är dags för mig att börja ta tag i saker! Det är så himla lätt att bara chilla runt i pyjamas hela dagen och inte göra nåt. Det är tråkigt och jag mår inte bra av det så nu ska det bli ändring! Ska försöka ta mitt jobb som bloggare mer seriöst och fixa mig och göra saker varje dag så att jag kan langa intressanta inlägg till er. Ibland behöver man ge sig själv en knuff. Eller en karatespark.

  • Sälen

Gillar

Kommentarer

Guest,
Det här kommer du klara galant! GO VIRA!<3
sofieiistheking.blogg.se/
Guest,
ååh så fin du är! och heja dig, heja gnistan!
lorissalovebomb.se
Guest
,
Gillar verkligen din blogg, tycker du står för så bra saker! Men ett tips så att din blogg kanske blir lite roligare (det är den redan men allt kan ju bli bättre liksom!) om du gjorde längre inlägg. Du brukar alltid göra väldigt korta inlägg på bara någon mening, men det är betydligt roligare att läsa mer och mer om dina åsikter och andra intressanta grejer. Förstår att din grej är lite att skriva små korta "konstiga" saker, men det kan du ju fortfarande göra också ;) kram!
Tinivini
Tinivini,
Vilken fin blogg :D ska forsätta läsa den
nouw.com/tinivini
Guest,
Vad lik du var din mamma på denna bilden :)
saramodigh.bloggplatsen.se/
Guest,
Var rädd om Sälen när du kampsportar bara!... Trevlig onsdag Vira! :) /Jeppe
jeppeye.blogg.se/
Guest,
sannies
sannies,
du är så himla snygg Vira.. :)
nouw.com/sannies
Guest,
Helt underbart med mycket bilder i bloggen, men håller med Mia här uppe, hade varit jättekul med lite mer text :) Särskilt eftersom du säger att du gillar att skriva, du har säkert massor med bra saker att säga :D
tjugosjundeoktober.blogg.se
Guest
,
Älskar din blogg Vira! Men som någon sa tidigare så vore det roligare med längre inlägg. Sedan att du kanske visar grejer du köpt, något nytt du testat kanske som du betygsätter? Godis. Smink. Dricka, anything! Visa mer vem du är än att skoja för mycket, även om det är kul när du gör det också ;) Men you get my point? Kram på dig. Du äger och är bäst i bloggvärlden.