Mina favorit-animes

Många av er undrar vilka animes jag kollar på så tänkte tipsa er om mina favoriter! Gillar när de är brutala med massa blod men lite kääärlek också.
Mirai nikki. En psykologist thriller som handlar om en grupp människor som får var sin dagbok som förutspår framtiden på olika sätt. Varje dagbok har ett unikt sätt att läsa framtiden på vilket ger både övertag och undertag. I 90 dagar måste dagboks-ägarna överleva tills det bara finns en person kvar. Den personen blir den nya guden av tid och rum.
Deadman wonderland. Den enda överlevande efter ett massmord blir oskyldigt dömd för brottet. Han kommer till ett konstigt fängelse där fångarna tvingas utkämpa brutala döds-matcher med varandra för att roa massorna. Han upptäcker att han kan förvandla sitt blod till vapen och får därför övertag. Han vill fly från fängelset för att hitta mannen som mördat hela hans klass och satte dit honom för det.
Gakuen Mokushiroku. En zombieapokalyps bryter ut. En grupp highschool-elever kämpar för sin överlevnad. Massa fanservice tyvärr.
Another. En psykologist, mystiskt, övernaturlig skräck anime. En kille börjar i en ny skola och märker att det är en otäck atmosfär. Han lär känna en tjej men inser snart att ingen annan märker hennes närvaro.
Sword art online. I framtiden kan man koppla upp sig till en virtuell verklighet och spela onlinespel. En dag upptäcker spelarna att de inte kan logga ut, spelskaparen håller dem fågna tills de når nivå 100 och besegrar slutbossen. Om du dör i spelet dör du även i verkligheten.
  • Japan

Gillar

Kommentarer