Ingen inspiration

Sitter och äter klubbor (godis, inte kyckling) och försöker komma på vad min nästa krönika ska handla om. Den skulle egentligen vara klar för ett tag sedan men jag är helt tom inombords och kommer bara på tråkiga saker att skriva om.

Vad skulle ni vilja läsa om?Bild där jag ser fundersam ut. 
Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
mer om din vardag :)
nouw.com/lindalinnros
Guest,
Livet som Kattmamma? :3
miranodesign.blogg.se/
viras
viras,
haha bra idé! :D
nouw.com/viras
Louiseberghh
Louiseberghh,
kan du inte skriva om varför du börjat med mer vegetarisk kost? eller ja... hmm... ett bra minne som ändrat ditt liv?
nouw.com/louiseberghh
viras
viras,
Bra tips, tack! :D
nouw.com/viras
Guest,
Ideal, fördomar, blogghat osv :)
citrusljus.blogg.se
viras
viras,
Bra idér, tack! :D
nouw.com/viras
Guest
,
Kära Vira. Jag hatar egentligen om att be om hjälp.. Men jag har precis skrivit ett inlägg angående om hur små storlekar alla affärer har. Jag är lixom inte särskilt stor men jag kommer inte ens i de största storlekarna i de "vanliga populära" butikerna... Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde läsa det och kanske hjälpa till att uppmärksamma problemet? Jag kan ju knappast vara den enda som går hem och gråter efter varje shoppingrunda. Länk till inlägget: http://itsjustinyourhead.blogg.se/2014/january/den-hemska-sanningen-2.html
Guest,
Jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Det är något skamligt med att behöva gå till en egen liten avdelning där kläder för "tjocka" hängts undan. Jag behövde i flera år handla på "tjockisavdelningen" som ofta är både liten och bara har fula kläder. Jag slutade använda jeans helt och hållet och gick över till att bara använda mjukisbyxor.. Var ju ändå sjukskriven så spelade ju ingen roll att jag hade fulbyxor på mig. Nu har jag efter lite kamp gått ner snart 40 kilo och närmar mig "normalvikt" Jag kan äntligen handla kläder igen utan att känna mig missanpassad.
saramodigh.bloggplatsen.se/
viras
viras,
Hatar hur samhället är uppbyggt! Borde finnas större storlekar, alla borde kunna använda snygga kläder! Ska absolut kolla in ditt inlägg :)
nouw.com/viras
Guest
,
Tack så hemskt mycket båda två! Blir ju helt gråtfärdig av lycka nu! <3
Guest
,
Tja, du verkar själv rätt osäker på dig själv, med tanke på att du inte visar dig själv utan smink eller ibland inte lägger upp bilder på hela ansiktet för att du inte fick till en bra bild. Kanske skulle du skriva om det? Du skriver ju alltid om att må bra men jag märker inte att du själv tar del av tipsen, och därför ger du en känsla av ytlighet och falskhet. Skulle dessutom vilja veta vad du gör om dagarna, pluggar du eller jobbar du? En bloggare ska vara inspirerande, och jag känner att du skämtar bort dina inlägg för att du kanske inte riktigt har något att säga. Alltid korta texter med ett skämt för att distrahera tankarna om att du faktiskt inte gjort något under dagen, som du i alla fall får det se ut. Jag vill inte behöva klargöra, men gör det ändå, eftersom jag ofta blir kritiserad för att vilja ont, att jag inte skriver ur elakhet, utan nyfikenhet och konstruktiv kritik. Hoppas du svarar, för jag har inte skrivit det ovan för ingenting. Vill ju ha respons också, annars är det ingen mening att uttrycka mig. Tack, och lycka till med krönikan.
Guest
,
Vira har visat sig utan smink. Hennes korta, skämtsamma texter är ju Viras egna sätt att blogga på, och med tanke på hur många bloggläsare Vira har är det många som uppskattar just det.
Guest,
Men Märta, förlåt men det är väl ändå okej att vara osäker och att må dåligt? Jag menar om hon nu är osäker så visst det är inte roligt och det är något som hon kanske måste arbeta på men det där gör väl inte det bättre. Hon är inte falsk, hon vill kanske bara peppa andra och inte ha en blogg fylld av sina innersta tankar. Det är okej att må dåligt, det är okej att vara osäker på sig själv. Vira är fin, vacker, underbar och en helt fantastisk människa. Jag är också osäker på mig själv och egentligen är vi nog alla det. Du kanske kan skriva om dina tankar om feminist, det är något jag själv tycker är väldigt mycket. Eller något om Sälen kanske! Hoppas du hittar något att skriva om finis och glöm inte bort att du är underbar! ♥
overklighet.blogspot.com
Guest
,
Det skulle vara kul att läsa lite om HBT, t.ex dina åsikter och så :)
Guest
,
Skulle tycka at det var kul att läsa om dina åsikter kring alkohol/droger/tobak :)