Hur jag fick mitt hår från rött till blondt:

Jag hade illrött hår innan jag bestämde mig för att bli blond. Har kvar 4 burkar röd färg om nån vill köpa? Skriv till kandylandy@live.se.
Jag var utomlands när jag bestämde mig för att bli blond, så jag färgade inte om håret rött på två veckor samt att det blektes av saltvatten och sol. Sen blekte jag håret en gång och det blev orange/rosa:
Blekte en eller två gånger till och då blev det ljusrosa med oranga och vita slingor:
Efter ytterligare en blekning var mitt hår fortfarande rosablondt och jag färgade underhåret svart för att kunna sätta i svart löshår:
Jag kom över min frisörfobi och gick till en frisör och bad dom göra mitt hår och mitt blonda löshår så vitt som möjligt och i samma färg. Dom gjorde det sjukt fint och jag valde att bara ha kvar några svarta slingor i underhåret.
Rött är den svåraste färgen att bleka bort då det är ett så starkt pigment och vilken färg man än bleker bort ska man vara beredd på att håret kommer bli skadat. Jag blekte mitt hår många gånger under samma vecka, då jag är otroligt otålig, men jag rekommenderar att vänta minst en vecka mellan varje blekning, dels för att håret inte ska bli alltför skadat och för att håret blir mer mottagligt om man tar en paus mellan blekandet. Det är viktigt att man lägger pengarna på bra inpackningar som är speciellt till för skadat och preparerat hår efteråt så att håret ser och känns friskare. LÄS MINA TIPS PÅ BLEKNINGAR HÄR.

Gillar

Kommentarer