Bytt bloggportal

 Då blogg.se suger och favoritiserar bloggare och ALLTID visar samma bloggar på framsidan flyttade jag min blogg till Nattstad.se. Det gick på en sekund (nästan) och när jag behövde hjälp svarade de snabbt som blixten och var supertrevliga. Ett plus är också att de har roliga event och att man tjänar pengar på antalet sidvisningar! Om du också vill blogga på Nattstad är det bara att klicka HÄR

Gillar

Kommentarer

Guest,
Jag försökte importera min blogg till nattstad men det gick inge bra så jag gav upp.
www.hotpink.blogg.se
mikaelaw
mikaelaw,
gud så kul jag bloggar också på nattstad men jag har dock lite strul med bloggtitel på blogglistan :/ har kontaktat dom men de dom sa va fel stämde inte in på mig hmmm.. <3
nouw.com/mikaelaw
Guest,
Vet inte om jag är den enda som har detta problem, men när jag kollar på "nattstadsbloggar" så syns endast första inläggets bilder, de andra bilderna måste man klicka sig in på själva inlägget för att se! Lite synd för det känns inte värt att behöva klicka sig in på varenda inlägg för att se bilderna, och en blogg utan bilder är ju inte så rolig.
indienacht.blogg.se
Guest,
Jag använder mig utav Chrome!
indienacht.blogg.se
Guest,
får man behålla sitt domän som man betalat för via blogg esse?
vapenbroder.se
Guest,
Jag har funderat på att göra det själv.. de verkligen favoritiserar bloggare.. det är ledsamt verkligen.. :(
sannies.se
Guest,
Jag funderar också på att byta då det är som du skriver att det är favoriserar bloggare och sådant. Ska dock tänka lite mer på det!
cherrystar.webblogg.se/
linneabystrom
linneabystrom,
jag bytte portal pga samma anledning som du. Jag har en jätteliten blogg, började i maj 2012 och bytte till nattstad i januari 2013 och det är det bästa jag gjort! har varit kvar här sen dess, toppen bra är dom än om man har stor eller liten blogg!
nouw.com/linneabystrom
dearhanna
dearhanna,
Nattstad är suuuuper!
nouw.com/dearhanna
Guest,
Oj kan man ha sådan här design på nattstad? Trodde man bara kunde ha den där fula standrad designen där :o
skogsrusset.se
Guest,
helt rätt! Jag följer snart med!
lorissalovebomb.se