New stuff

För ett tag sedan blev jag helt kär i Happy Mondays saker och var tvungen att klicka hem två tröjor, två kjolar och en klänning. Hämtade paketet på posten idag och var så glad som man kan vara på en måndag tills jag testade kläderna. Topparna passade bra men klänningen var jätteliten och kjolarna ännu mindre. Inte onesize någonstans, snarare XXS-XS. Besviken, ville verkligen ha dem.


 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Black on black

Idag har jag letat i hela stan efter en speciell kattsand till Sälen. På vissa ställen fanns rätt märke men inte doft, eller rätt doft men inte märke. Vågar inte riskera en förändring då Sälen hatar dem. Var svart som natten under jakten på skatten till katten (borde bli rappare)

Linne och kimono från Carlings.

 

Likes

Comments

Blue hair

Har äntligen tagit tag i mig själv och tagit bild på mitt hår så ni kan se nya färgen. Var egentligen meningen att det skulle bli mörkblått men håret hade andra planer och blev istället turkost. Nöjd ändå! Älskar färgglatt hår till svarta kläder.

Mitt löshår kommer från RapunzelofSweden.

 

Likes

Comments

Delivery

Idag ringde det på dörren när jag var i duschen och jag var tvungen att springa till dörren helt blöt (inte naken dock, min stolthet tvingade på mig några omatchande plagg) En människa gav mig ett paket och jag blev glad. Det innehöll sjukt mycket kläder från min sponsor Carlings. Så mycket snyggt att mina ögon dansar tango. Ska försöka fota kläderna på så snart som möjligt.

 

Likes

Comments

Dog friend vs cat friend

Har skrockat åt den här filmen i flera år men har av någon anledning inte delat med mig av den innan, men nu jävlar! Bättre sent än aldrig. Se på den och bli glad.

 

Likes

Comments

Crop-top cravings

Den ultimata outfiten enligt mig består av svart croptop, svart hög kjol, svarta knästrumpor, svarta platåskor och svart kofta. Svart på svart på svart tills man ser ut som en ninja i natten. Det är så det ska vara. Det är tryggt att vara gömd i skuggorna, då kan ingen mörda en. Man kan bli påkörd av en bil eller cykel dock och det är inte heller bra men livet är fullt av svåra beslut. 

Länkar: 1, 2345, 6

 

Likes

Comments

Turkost hår

Behöver er hjälp! Det var mycket svårare än jag kunnat tro att få till mörkblått hår. När jag använde en mörkblå färg blev det istället svart och när jag använde ljusare blå färg blev det turkost! Vet inte om jag ska köra på den grönblå-färgen eller om jag ska testa någon helt annat färg och isåfall vilken? 

Färgade DETTA LÖSHÅRET med Jerome Russels punky colour - Atlantic Blue.

 

Likes

Comments

Dåliga nyheter

Det var tänkt att jag och Julia skulle ha en live-bloppis i Stockholm nästa lördag (den 28/2) men vi lyckades glömma bort att betala vårt bord i tid samt inte beställa tåg/buss biljetter så det fanns inga normala tider kvar. Vi är verkligen jätteledsna och hoppas det inte ställer till problem för någon! Vi lär ha vår bloppis ganska snart ändå och ha sjuktbra koll på allt så det är 100% säkert att den blir av. 


Bild från vår förra läsarträff/bloppis

 

Likes

Comments

HK anteckningsbok

Kan inte bestämma mig för vad jag vill plugga för något (hatar alla mina gamla intressen nu för tiden) så tänkte plugga upp mina betyg tills jag vet. Köpte finaste anteckningsboken när jag var utomlands för ett tag sedan så jag ska bli inspirerad att vara duktig.

 

Likes

Comments

En gammal outfit

Inte orkat fixa mig senaste tiden, orkar knappt gå utomhus för det är så kallt och jobbigt så har inte haft på mig någon outfit som inte inkluderat mysbyxor. Så kan det gå ibland. 

Linne och kimono kommer från Black Moon Lilith

 

Likes

Comments