Bloppis!

Jag suger på att spara men vill verkligen tatuera min säl-tatuering på låret innan sommarn så försöker igen. Allt jag säljer på min bloppis ska jag lägga in på ett konto och inte röra förrän jag fått ihop tillräckligt med pengar. Lägger upp massa kläder i bra skick som inte passar mig storleksmässigt eller stilmässigt. 

Klicka HÄR för att komma dit.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

The dreamoffice

Blogfame har just nu en tävling i samarbete med Ellos. För att tävla ska man göra ett kollage med inredningsprodukter till deras kontor. 

Jag vet inte vad de anställda gillar men så här skulle mitt drömkontor se ut:

Ljusa, fräscha färger som gör att det känns att det är vår och sommar men som även piggar upp under de mörka månaderna. Om man målar trä-detaljerna i taket vita och hänger ljusslingor längs dem ger det ett mysigt intryck. Fåtölj och pall i en ljusrosa färg som passar bra till den vita mattan, väggarna och skrivborden. Skulle ta bort allt grönt (mattan och skärmarna) och ersätta med vitt så det blir stilrent.

 

Likes

Comments

Platå-vans

Jag har länge cravat vansen med lite platå men inte hittat den färgen jag vill ha på nätet. När jag pilgrimsfärdade längs Göteborgs gator fann jag en Vans-affär som hade dem jag vill ha och nu är de äntligen mina! Så nöjd.

 

Likes

Comments

Shades of gray

Idag tillbringade jag och min vän Marri dagen i Göteborg. Trots att jag släpade med mig kameran under hela tiden tog jag inte en enda bild. Ingen vet varför. Ska visa mina nya inköp imorgon så då får kameran komma till användning och känna sig duktig.

 

Likes

Comments

Promenad med Sälen

Idag sken solen så jag bestämde mig för att det var tillräckligt vårigt för att ta med Sälen på hans första promenad detta året. Vi var ute cirka 1 minut när det började regna och vi var tvungna att gå in igen. Sen började det snöa. "Där fick du för att du trodde det var vår, din jävel", tänkte Vintern.

 

Likes

Comments

New stuff

För ett tag sedan blev jag helt kär i Happy Mondays saker och var tvungen att klicka hem två tröjor, två kjolar och en klänning. Hämtade paketet på posten idag och var så glad som man kan vara på en måndag tills jag testade kläderna. Topparna passade bra men klänningen var jätteliten och kjolarna ännu mindre. Inte onesize någonstans, snarare XXS-XS. Besviken, ville verkligen ha dem.


 

Likes

Comments

Black on black

Idag har jag letat i hela stan efter en speciell kattsand till Sälen. På vissa ställen fanns rätt märke men inte doft, eller rätt doft men inte märke. Vågar inte riskera en förändring då Sälen hatar dem. Var svart som natten under jakten på skatten till katten (borde bli rappare)

Linne och kimono från Carlings.

 

Likes

Comments

Blue hair

Har äntligen tagit tag i mig själv och tagit bild på mitt hår så ni kan se nya färgen. Var egentligen meningen att det skulle bli mörkblått men håret hade andra planer och blev istället turkost. Nöjd ändå! Älskar färgglatt hår till svarta kläder.

Mitt löshår kommer från RapunzelofSweden.

 

Likes

Comments

Delivery

Idag ringde det på dörren när jag var i duschen och jag var tvungen att springa till dörren helt blöt (inte naken dock, min stolthet tvingade på mig några omatchande plagg) En människa gav mig ett paket och jag blev glad. Det innehöll sjukt mycket kläder från min sponsor Carlings. Så mycket snyggt att mina ögon dansar tango. Ska försöka fota kläderna på så snart som möjligt.

 

Likes

Comments

Dog friend vs cat friend

Har skrockat åt den här filmen i flera år men har av någon anledning inte delat med mig av den innan, men nu jävlar! Bättre sent än aldrig. Se på den och bli glad.

 

Likes

Comments