10 tips till en bättre blogg

Din bloggs utseende är det första som besökarna ser, så en fin design gör bloggen intressant vid första ögonkastet och gör det roligt att besöka den!
Ingen orkar läsa en hel roman av bara text, så variera din text med bilder och fina textstilar. Det är endå en blogg och inget skolarbete!
Även om allt känns skit så är det inte roligt för läsarna att läsa om dina problem i varje inlägg, så försök vara positiv eller vänta med att blogga tills du är på humör!
Det är skillnad på att inspireras av någon och på att härma någon, så se till att ha vara dig själv på din blogg! Ha en unik design och blogga på ditt egna sätt!
Om dina inlägg handlar om olika saker är det roligare att läsa. Om inläggen bara handlar om samma saker blir det tråkigt och läsarna tröttnar.
Dina kompisar kanske bryr sig om vad du gör varje timme, men det gör ingen random. Så se till att skriva om roliga saker! Innan jag publicerar ett inlägg brukar jag tänka såhär: Är detta något JAG skulle vilja läsa om på någon annans blogg?
Uppdatera när du känner för det och inte för att du måste. Om du inte har något intressant att blogga om eller helt enkelt inte har lust eller hinner så gör inte det! Det är ju roligare för alla med välgjorda och intressanta inlägg. En blogg är en kul grej och det ska vara kul och inget tvång!
Det kommer alltid finnas bitterfittor som stör sig på något, bry dig inte om det! Det är DIN blogg och du väljer vad du vill lägga upp på din blogg och vilka kommentarer du vill publicera.
Även om du inte blir sponsrad av något företag kan du ha tävlingar! Ett bra exempel är "Veckans blogg" eller liknande, eller varför inte tävla ut något du har hemma?
Svara på dina läsares kommentarer så de förstår att du tar åt dig av deras åsikter och att du blir glad av deras respons!

Gillar

Kommentarer